1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » 22 Mart Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı Hangi Kanalda ? Ne Zaman 11 ler kaç kaç bitti

22 Mart Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı Hangi Kanalda ? Ne Zaman 11 ler kaç kaç bitti

Posted by Acunn.com on 22 Mart 2015 Pazar



Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta?
Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu karşılaşma ile Fenerbahçe-Beşiktaş rekabetinde 338. randevu olacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? Detaylar haberimizde...


Fenerbahçe 1 Beşiktaş 0 Maç Özeti


Derbi maçı için heyecan dorukta! Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün yapacakları maç Spor Toto Süper Lig tarihinde 338. karşılaşma olacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçı Kadiköy Şükrü Saracoğlu Stadyum'unda oynanacak. Saat 20:00'da başalaycak mücadele Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.



Spor Toto Süper Lig  25. haftasında (22 Mart Pazar) bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de, derbi maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerin de yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek  Fenerbahçe, derbiyi kazanarak zirveyle arasındaki puan farkını azaltmayı  hedefliyor.

Ligde 25. haftaya, 54 puanlı lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde 3.  sırada giren sarı-lacivertli takım, seyirci avantajını da kullanarak kazanmaya  çalışacak.

Kadıköy'de Galatasaray galibiyetinden (1-0) sonra deplasmanda  Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde de 3 puan  arayacak.

        -İlk 11 kurgusunda değişim

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, ligde son iki maçta  sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapması bekleniyor.

Alper Potuk ve Meireles'i 11'e dahil etmeyi planlayan Kartal'ın  muhtemel kadrosu şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin,  Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve Emenike (Webo).

       -5 futbolcu ceza sınırında

Sarı-lacivertli ekipte derbi öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza  sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Kuyt,  Meireles ve Kadlec, yarınki maçta da sarı kart görürse 26. haftadaki Çaykur  Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

  Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla  tamamlayıp tesislerinde kampa girecek.

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 91 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar yapılan 337 maçta Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Rekabette Fenerbahçe'nin 463 golüne, Beşiktaş 426 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı konuk Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Öte yandan iki takım, sezon başında Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına yardım amacıyla düzenlenen üçlü özel turnuvada karşılaştı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, 45 dakika oynanan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 117 kez karşılaştı.

Ligde geride kalan maçlarda Fenerbahçe 43, Beşiktaş 37 galibiyet aldı, iki takım 37 maçta da eşitliği bozamadı.

Siyah-beyazlıların ligdeki 128 golüne, sarı-lacivertliler aynı sayıda golle karşılık verdi.

BEŞİKTAŞ, SON 12 MAÇTA 2 KEZ KAZANABİLDİ

Beşiktaş, Fenerbahçe ile yaptığı son 12 maçtan sadece 2'sini kazanabildi.

Siyah-beyazlı takım, rekabetteki son 12 maçtan 6'sını yitirirken, 4 kez berabere kaldı, rakibine sadece 2 kez üstünlük kurabildi.



Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic  yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanı, kulüp başkanı Fikret Orman, ikinci  başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticilerden Deniz Atalay, Metin Albayrak ve Mete  Vardar'ın da izlediği bildirildi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada,  antrenmana bireysel çalışan İsmail Köybaşı, izinli olarak ülkesine giden  Alexander Milosevic ve tedavi olan Daniel Opare'nin katılmadığı belirtildi.  Serdar Kurtuluş, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm'ün takımla çalıştığı, Cenk Gönen'in  ise antrenmanın bir bölümünde yer aldığı kaydedildi.

    - Taraftarlar da izledi

Siyah-beyazlı taraftarların, derbi maç öncesi tesislere gelerek,  futbolculara moral verdiği bildirildi.

Tesislerde meşale yakıp, marşlar söyleyerek antrenmanı izleyen  taraftarların, Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek'e çiçek verdiği ve futbolculara  tatlı ikram ettiği aktarıldı.

Derbi maça doğru

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş  ile yapacakları derbi maçta oyuncularının kendilerini mutlu edecek bir  sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde takımın derbi öncesi son  antrenmanını izleyen Şekip Mosturoğlu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, derbi maçların  biraz daha zor olduğunu belirterek, "Beklenmedik puan kayıplarından sonra bu maç  çok önemli bir hale geldi. İnşallah yarın futbolcularımız, taraftarımızın da  desteğiyle bizleri mutlu edecek bir sonuç alacaklar" dedi.

Mosturoğlu, taraftarların takımı 90 dakika desteklemeleri gerektiğini  vurgulayarak, "Çünkü takımların en önemli motivasyon kaynağı taraftarlarıdır.  Taraftarımızın desteğiyle yüzümüzün akıyla derbiden çıkacağımızı düşünüyorum"  ifadelerini kullandı.

Kulüp asbaşkanlarından Erhan Türkoğlu ise Fenerbahçe'nin tarihinin zor  maçlarla dolu olduğunu, yarın derbi maçtan yüzlerinin akıyla çıkacaklarını  kaydetti.
GOLLER:
90.dakika Sow
 ***
Maç: Fenerbahçe Beşiktaş
Tarih: 22.03.2015 Saat: 20:00
Canlı Yayın: Lig Tv

İLK YARI SONUCU FENERBAHÇE:0-BEŞİKTAŞ:0
          MAÇ SONUCU FENERBAHÇE:1-BEŞİKTAŞ:0 

22 Mart Fenerbahçe Beşiktaş maçı ilk 11 ler:

Fenerbahçe:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Emmanuel Emenike.
Beşiktaş:

Spor toto süper ligin 25.haftasında yine bir derbi gecesinde Fenerbahçe ile lider Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 22 mart pazar akşamı Fenerbahçe Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında karşılaşma Fenerbahçe'nin 0-2 galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Maçta golleri Emenike ile Sow atmıştı.... Dün akşam oynanan Galatasaray maçının ardında liderlik koltuğuna Galatasaray oturdu. Beşiktaş'ın 54 puanı, Fenerbahçe'nin de 51 puanı var. Bakalım bu maçı kim kazanacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş şimdiye kadar 337 kez karşılaştı. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 91 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar yapılan 337 maçta Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 463 golüne, Beşiktaş 426 golle karşılık verdi. Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 117 kez karşılaştı. Ligde geride kalan maçlarda Fenerbahçe 43, Beşiktaş 37 galibiyet aldı, iki takım 37 maçta da eşitliği bozamadı. Siyah-beyazlıların ligdeki 128 golüne, sarı-lacivertliler aynı sayıda golle karşılık verdi.

22 mart fb bjk maci kac kac bitti, 22 mart fener besiktas maci kac kac, fenerbahce besiktas maci kac kac bitti, fener besiktas macinin sonucu, fener besiktas macini kim kazandi, fb besiktas maci 22 03 2015,

    - Sow: "3 puan almaya mecburuz"

    Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow ise derbide 3 puan almaya  mecbur olduklarını söyledi.

    Sow, FBTV'ye yaptığı açıklamada, derbide tek amaçlarının 3 puan  olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"İyi oynamaya ve 3 puan almaya mecburuz. Geçtiğimiz hafta bize  yakışmayacak bir performans gösterdik. Fenerbahçe gibi bir kulüpteyseniz böyle  mağlubiyetlerin ardından ayağa kalkmak zorundasınız. Şimdi elimizde yukarıyla  aradaki farkı kapatma ve tekrar Galatasaray maçı sonrasında yaşadığımız coşkuyu  yaşama şansımız var. Bu nedenle geçtiğimiz haftaki kötü performansı unutturup,  yarın sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

Senegalli futbolcu, tribün kapatma cezası nedeniyle derbide 2 tribünün  kapalı olacağını, ancak maça gelen taraftarların 2 tribün eksikliğini  hissettirmeyeceklerine inandığını dile getirdi.


Sarı-lacivertlilerin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise derbi maçı  sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, "Bu maçta alacağımız galibiyetin önemini  herkes iyi biliyor. Biz kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız" şeklinde  konuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}